Ni en Educació ni en Sanitat!

Ni en Educació ni en Sanitat!

dimecres, 15 d’octubre del 2008

Nou mètode d'aprenentatge en línia

PARLA.CAT

És el mètode succesor el Digui Digui. Va ser presentat pel vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, de qui depèn la política lingüística de la Generalitat. És un innovador i complet programa d'aprenentatge de català on line que posarà el català a l'abast de tothom a qualsevol lloc del món.

S'ha fet amb la col.laboració de l'Institut Ramon Llull, la Universitat Oberta de Catalunya, Informàtica El Corte Inglés, i la comercialització de Capgemini. Ja està a punt per ser utilitzat als nivells 1 i 2, bàsic i elemental, respectivament.

Fonts de la Secretaria de Política Lingüística van explicar que l'endarreriment ha estat causat per la complexitat del projecte: "La inclusió d'eines de veu i el fet de treballar amb software lliure ha desviat les previsions".

La plataforma d'aprenentatge moodle (feta servir pel Parla.cat) s'ha hagut d'adaptar al projecte. També hi ha hagut endarreriments dels proveïdors. Treballant contra rellotge, tècnics i lingüistes han polit defectes perquè, des del dia 1 d'octubre, s'obri la finestra

www.parla.cat

que en català, castellà, anglès, francès i alemany informa dels cursos, de l'espai lúdic i cultural Rambla virtual i de les eines d'aprenentatge. Encara no estan disponibles els recursos per a professors.

Es pot fer la inscripció per internet des del 6 d'octubre. Per les tutories cal parlar amb el Consorci per a la Normalització Lingüística o amb l'Institut Ramon Llull.

Es poden seguir de manera lliure (gratuït) o amb tutoria (90 euros per curs).

Per inscriure-s'hi, a través de www.parla.cat > Inscripció.

Les modalitats amb tutoria les gestiona el Consorci per la Normalització Lingüística (si es segueix el curs des de Catalunya) i de l'Institut Ramon Llull, si es fa el curs des de l'estranger.

Àudios de Catalunya Ràdio

Canal de Vilaweb

3cat24.cat - Portada

amics de joan valls

Àngel Canet Català

Anotacions rizomàtiques

Articles de l'Avui

AULA ACOLLIDA IES LA SERRETA قسم الإستقبال 受欢迎的教室 ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ КЛАСС, WITAMY ,

Kaos en la Red - Països Catalans

Nationalia - Últimes notícies

Vent d Cabylia

Vilaweb - Notícies